Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
serdecznie dziękuję... a czy mogę prosić jeszcze o adres strony gdzie znajdę papiery o becikowe i jak się te dokumenty nazywają?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
słuchajcie a ile przysługuje dni wolnych płatnych tacie dziecka gdy mama pójdzie rodzic a tata zostaje sam z pierwszoklasista
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Skoro juz ten temat wyszedl to tez zapytam o to ile sie nalezy platnych wolnych dni dla taty? Z tym ze tata nie zostaje w domu z dzieckiem bo nie mamy drugiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Wolny jest tylko dzień porodu, niestety. Reszta leży w gestii pracodawcy. Zazwyczaj kończy się to na urlopie, ale bezpłatnym. A jeśli ma się drugie dziecko, to można wziąć egenmelding na to dziecko (każdy z rodziców ma 10 takich dni na dziecko rocznie). Te dni nie przysługują, gdy matka nie pracuje, chyba że jest chora lub rodzi, wtedy można wziąć, bo nie jest w stanie zająć się dzieckiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(olam89)
Wiking
Czesc! przez przypadek zalogowalam sie na baby verden, nie klikałam, że chce cos za darmo, ale wyslali mi ulotki, krem antybakteryjny próbke jak z apteki i taka gazetke donalda papierowa. czy myslicie ze teraz przyjda kolejne paczki i faktury do placenia. pomozcie!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
NATALIA Mr
(emma098)
Wiking
Witam,
co do tych paczek - zamowilam jedna z rimi a druga z apotek.
Z rimi dostalam wiadomosc ze dostane meila za miesiac a z apotek ze dostane jakis kupon na meila.
Jak juz dostane te kupony to z nimi mam pojsc do najblizszej apteki i dostane te paczke?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(olam89)
Wiking
ta paczke z apteki to w Apotek1, albo VistusApotek, a tą z rimi ja mam do odbioru w KIWI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(olam89)
Wiking
na tym kuponie z apteki bedziesz miala napisane czy zglosic sie do VistusApotek czy do Apotek1 ja mialam i z tego i z tego dlatego ciezko mi powiedziec gdzie ty sie logowalas, ale zobacz na emaila tam jest napisane.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
emma098 napisał:
Witam,
co do tych paczek - zamowilam jedna z rimi a druga z apotek.
Z rimi dostalam wiadomosc ze dostane meila za miesiac a z apotek ze dostane jakis kupon na meila.
Jak juz dostane te kupony to z nimi mam pojsc do najblizszej apteki i dostane te paczke?

tak dostaniesz
dodatkowo mozesz tez zamowic paczke na libero.no wtedy odbierasz paczuszke w sklepie Lindex
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok